Fotokurs i Södertälje

Här har du chansen att utveckla dina fotokunskaper och lära dig använda din kamera fullt ut.

Allt fler skaffar sig digitala systemkameror men det är lättare sagt än gjort att använda den rätt. Här har du chansen att utveckla dina fotokunskaper och lära dig använda din kamera fullt ut.

Denna kurs är perfekt för dig som vill lära dig utnyttja din digitala systemkamera fullt ut. Kursen passar både dig som är ny i fotografins spännande värld och dig som vill få ut mer av din kamera. 

Vi visar grundläggande tekniker för hur man tar bilder på bästa sätt, både levande bilder och stilfulla porträtt. Du får lära dig mer om kamerans alla funktioner och inställningar och i fortsättningen är det endast kreativiteten och fantasin som sätter gränser! I denna kurs kan du själv välja mellan att fördjupa dig inom kamerateknik eller berättarteknik.

Cirkelledare

Dan Crona

Om ledaren

Jag arbetar som fotograf sedan 1984 och har varit kursledare vid flera tillfällen. Man behöver utvecklas och minnas och kurserna är perfekta för det, speciellt i dagens läge. Mina uppdrag har varit reportage, reklam, industri och porträtt, skolfoto och idrottsfoto. Jag gör egna böcker och har utställningar.

Information

Start: 8 september 2022
Tid: 18.30-21.00
Plats: Spinnrocken, Villagatan 11, Södertälje
Avgift: 2900 kr
Antal träffar: 10 ggr

Övrigt

Kursen är på torsdagar, det blir två veckors uppehåll runt påsk.