Ta tag i din hälsa i Södertälje

Är du trött på att inte må bra? Längtar du efter ork och energi? Att få vakna på morgonen och känna dig utsövd och att orka med allt det som gör livet värt att leva?

Till hösten presenterar ABF i samarbete med läkaren Ella Hallberg och sjuksköterskan Antonia Armini från kliniken Läkekonst 4 temakvällar om hälsa, varför vi mår som vi mår och hur vi kan må bättre.

Varje temakväll innehåller föreläsning, gemensam diskussion med utrymme för frågor, praktiska övningar och värdefulla konkreta råd. Vill du få chans att möta, lära av och samtala med läkare och sjuksköterska med helhetssyn på hälsa, så är denna kurs något för dig.

Temakvällarna är till för alla vuxna, inga krav på förkunskaper. Du kan komma för att lära för din egen skull eller i egenskap av anhörig eller vårdgivare.

Cirkelledare

Ella Hallberg och Antonia Armini

Om ledaren

Ella Hallberg, Läkare, specialist i allmänmedicin. Ella är specialist i allmänmedicin med långvarig erfarenhet av komplexa sjukdomstillstånd, utmattningssyndrom, sköldkörtelproblematik, kronisk smärta och mag/tarmproblematik. Sedan många år integrativmedicinsk inriktning. Ella håller även temakvällar och kurser i helhetshälsa och utmattning. Antonia Armini, leg sjuksköterska  Antonia är leg. sjuksköterska och yogalärare och massör sedan 15 år. Som legitimerad sjuksköterska har hon jobbat inom ortopedi, urologi och gynekologi. Antonia håller även i kurser i hormonhälsa, fertilitetsförståelse, utmattning och nervsystemsreglering.  Ella och Antonia är grundare och driver kliniken Läkekonst. www.lakekonst.se

Information

Start: 14 september 2022
Tid: 17.00-19.30
Plats: ABF-Huset. Nedre Torekällgatan 7
Avgift: 3500 kr
Antal träffar: 4 ggr

Övrigt